Helvetica Light is een gemakkelijk te lezen lettertype met hoge en smalle letters. Het werkt goed op bijna elke site.

Onze camperplaats 

Onze camperplaats is gelegen in Linden, een klein dorpje in de Gemeente Cuijk. De camperplaats is gerealiseerd in een voormalige paardenweide op ons erf en is zeer rustig gelegen. Op loopafstand bevindt zich een prachtig wandelgebied van Brabants Landschap, een prachtig natuurgebied waar u vogels kunt spotten en wilde paarden en koeien tegen zult komen. Daarnaast grenst onze camperplaats aan de Kraaijenbergse Plassen, een uniek stukje Nederland. Rondom dit water zijn verschillende fiets- en wandelroutes. U kunt hier genieten van de natuur, watersport en -recreatie, prachtige dieren en de rust. 

 

De camperplaats bestaat uit 25 zeer ruime, verharde plaatsen met aansluitend grasperceel. Er zijn voldoende stroomvoorzieningen aanwezig. Daarnaast vindt u op de camperplaats een douche- en toiletruimte. Deze sanitair voorzieningen worden 's nachts afgesloten. Het terrein is toegankelijk tot 22.00u, daarna wordt de toegangspoort afgesloten.  

 

Kortom, onze camperplaats is van alle gemakken voorzien om u een prettig verblijf te bieden in een rustige omgeving. Wij zijn het gehele jaar geopend. 

 

Faciliteiten

- Erg ruime, verharde plaatsen met grasperceel

- Stroomvoorziening (6 ampère)

- Water

- Doucheruimte (2 douches)

- Toiletruimte en urinoir

- Gratis WIFI

- Verlichting

- Jeu de Boules baan*

- Kampvuurplaats*

- Loosplaats voor afvalwater en cassettetoilet 

- Toeristische informatie 

- Honden zijn toegestaan (mits zij de andere gasten niet tot overlast zijn)

- Vuurwerkvrij tijdens de jaarwisseling 

- Cameratoezicht 

- Gebruik van airco's alleen in overleg toegestaan 

 

*Deze voorzieningen zijn nog in aanbouw. 

Tarieven

Tarief voor één nacht 

Komt u één nacht overnachten op onze camperplaats? De kosten voor een verblijf met uw camper bedragen dan 17.- (incl. toeristenbelasting) per dag, voor 2 personen. Maakt u géén gebruik van de stroomvoorziening? Dan bedragen de kosten 15.- (incl. toeristenbelasting) per dag, voor 2 personen. Bij een verbruik hoger dan 6 kWh per 24u, worden de kosten aan u doorberekend. 

Tarief voor meerdere nachten

Blijft u meerdere nachten op onze camperplaats? De kosten voor een verblijf met uw camper bedragen dan €13.- (incl. toeristenbelasting) per dag, voor 2 personen. Maakt u géén gebruik van de stroomvoorziening? Dan bedragen de kosten €11.- (incl. toeristenbelasting) per dag, voor 2 personen. Bij een verbruik hoger dan 6 kWh per 24u, worden de kosten aan u doorberekend. 

Komt u met meer dan twee personen? Dan geldt een toeslag van €2.- per persoon, per dag. Voor het douchen maken wij gebruik van een muntenautomaat, €0,50 per douchebeurt. Ontvangt u bezoekers tijdens uw verblijf? Dan geldt een toeslag van €2.- per bezoeker (per dag). Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.  

Hieronder kunt u foto's van onze camperplaats bekijken. 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/23